Aphrodite Hills - Paphos

• Bo i lägenheter • Bo på banan • Flera banor


Aphrodite Hills är en exklusiv hotellby som breder ut sig över två kullar på varsin sida om en ravin, belägen några mil öster om Paphos. Inom området finns det stora pooler, ett flertal restauranger, golfbanor i toppklass och ett prisbelönt spa. Här finns det något för alla oavsett ålder och intresse! Med sitt strålande höga läge har golfarna en slående utsikt över det glittrande medelhavet.

Nere vid havet ligger också utflyktsmålet Petra tou Romiou, en mindre klapperstenstrand i en vacker bukt med högsmala havsklippor. Myten hävdar att gudinnan Afrodite föddes ur havet just här och seglade in till stranden buren av ett snäckskal. 

Eftersom Aphrodite Hills har det fantastiska läget som det har, finns det många bra förutsättningar för andra sportaktiviteter utöver golfen, som ridning, vandring och cykeluthyrning. Man kan också dagligen åka med hotellets kostnadsfria bussar till Aphrodites egna Beach Club. Den ligger vid en sandstrand men som även till en viss del är av sten.

Hotellet har flera olika restauranger som utformar ett slags mattorg på området där gästerna kan välja att äta allt ifrån asiatisk mat som sushi, italiensk vedugnspizza till cypriotiska rätter eller meze. Det tar ca 30 minuter att ta sig in till Paphos stad så vill ni shoppa eller gå på de lokala marknaderna är det en bra utflykt. Om ni vill ta en bit mat ute eller fika på café, ska ni gå till den äldre delen av staden Pano Pafos, för där finns ett bra utbud av trevliga restauranger och mysiga caféer.

Banan uppmuntrar att spelas av nya som erfarna golfare. I de fantastiska gröna miljöerna stöter spelarna på större liksom mindre utmaningar som greener omringade av otaliga bunkrar, vattenområden och nivåskillnader.

Dessa välplanerade och utmärkande banor erbjuder såklart spelarna den bästa service och experthjälp. Banorna erbjuder PGA-kvalificerade golfproffs som på efterfrågan skräddarsyr en golflektion till den som vill utveckla sin teknik och spelförmåga.

Efter avslutad golfrunda finns det intill varje bana ett tillhörande klubbhus som erbjuder spelarna en trevlig miljö med vacker utsikt, god mat och dryck samt en inbjudande atmosfär för att sitta och samtala om dagens spel och upplevelse på banan.

Detta ingår: 

• 7 nätters boende
• Frukost
• 4 greenfees på Aphrodite Hills

Pris på förfrågan

Läge: Larnaca flygplats ligger ca 11 mil från hotellet. Till Paphos hamn är det ca 2,7 mil och till Limassol 5 mil.

Faciliteter: Utomhuspool (säsongsöppen), gym, egen strand, spa/hälsocenter och massa aktiviteter exempelvis minigolf, ridning samt dart.

Rum: 209 stycken lyxiga rum med de bekvämligheter man vill ha som bl.a. luftkonditionering, badrockar, hårfön och värdebox. Rummen har en kombination av klassisk och modern stil som upprätthåller den 5-stjärniga standarden. Det finns hotellrum som passar alla slags sällskap och önskemål.

Golf:

Aphrodite Hills Golf Club, 18-håls bana, par 71 och en längd på 6299 meter.

Golfbanor