• Senator Course
  • Exempel sovrum
  • Senator Course
  • exempel på rum
  • Senator Course

Miami Lakes Hotel & Golf

• Boende intill golfbanan • Nära by • Nära Miami & flyget

Här bor ni på fina Miami Lakes i den natursköna byn Miami Lakes strax utanför Miami. Golfen spelas på Shulas Golf Club som räknas som en av Miamis bästa mästerskapsbanor.

Miami Lakes är en charmig by/förort, nära till liv och rörelse i centrala Miami. Boutique Hotellets läge är perfekt för både affärsresenärer och turister, eftersom det är nära alla större vägar och bara 20 minuter från både Miami International och Ft. Lauderdale - Hollywoods internationella flygplatser.

Rummen går i en fräsch artdeco stil och varje rum är individuellt inrett. Kaffemaskin finns i rummen. Mysig lunch/fika ställe intill klubbhuset som är intill hotellet som du har precis utanför hotellet!

Närheten till flyget, centrala Miami med shopping, fler bra golfbanor i närområdet och sightseeing och Miami Beach gör att detta paketet har `allt´!

Man kan även välja att bo i den lilla mysiga bykärnan på deras systerhotell: Shulas, vilket ligger endast en par-femma bort och dessutom på `storgatan´ i den charmiga bykärnan. Detta hotellet håller 4 stjärnig standard och har restaurang, café, gym mm.

Detta ingår:
• 7 nätters boende på Miami lakes alt. Hotel Shulas*
• 1x runda/person/dag
• Frukost
• Tillgång till övningsområden
*Välj om ni vill på på Miami Lakes intill golfbanan, eller Shulas.


PRISER PER PERSON - OBS VID MAX 10 PERSONER

Period 1 vecka
2020
1 jan - 1 apr 11 930 kr
2 apr - 15 sep 8 290 kr
16 sep - 31 dec 10 355 kr
Tilläggspriser:

Period Extranatt inkl. golf Enkelrumstillägg/natt

2020

*1 Jan - 2 Apr 1 738 kr 950 kr
3 Apr - 3 Sep 1 088 kr 550 kr
4 Sep - 31 Dec 1 457 kr 813 kr

OBS* 31 jan - 2 Februari måste göras på förfrågan just dessa datum.

FAKTARUTA

Läge: Miami Lakes på golfbanan och Shulas på Storgatan i Miami Lakes, mycket nära flygplatserna i Miami och Ft Lauderdale, men även till downtown Miami och Miami Beach.

Rum: Rummen (med boende på banan) är i en fräsch Art-Deco stil. Standarden är god och de är mysigt individuellt inredda. Möjlighet finns att få med uteplats mot golfbanan (hör efter vid bokning). Rummen på Shulas, på `Storgatan´ i Miami Lakes erbjuder bra 4* standard, restaurang, café, gym mm. Närhet till allt byn har att erbjuda men ändå bara någon minut från golfbanan!

Faciliteter: Restauranger, café, affärer mm i närheter och gym mm intill Shulas. Driving-Range och närspelsområde på Don Shulas. 

Golf: Senator Course på Shulas Golf Club är en bana i klassisk stil, som ligger i den fridfulla staden Miami Lakes. Med över 500 träd skuggande, kommer spelare på alla kunskapsnivåer utmanas av denna 18 hål, par 72 mästerskapsbana.

Känd som en av Miamis bästa mästerskapsbanor, skiljer sig The Senator Course från den typiska hotellgolfbanan. Ursprungligen designad av Bill Watts 1962 och senare uppdaterades 1998 av nationellt erkända golfbanearkitekten Kipp Schulties , är den perfekta destinationen för bra golf .

Senator Course på Shulas Gofl Club återöppnades igen 1 september 2013 med helt nya greener med Bermudagräs, Celebration Bermuda gräs tees och ny sand i alla bunkrar. Hål nummer 15 har också lyfts med ny layout och en fairway bunker ungefär 55meter från greenen. Ettans fairway har också såtts om med Bermuda Gräs.