• Exempel på sovrum
  • Exempel på kök

Precise Resort El Rompido

• Bo på banan • Flera banor • närhet till by


Utmed västra delen av den Andalusiska kusten hittar vi den erkänt fina golfanläggningen El Rompido Golf Resort. Anläggningen ståtar med sina 36 hål som båda håller hög standard med något olik karaktär. I vårt paket får ni spela alla dagar eller så mycket ni själva känner att ni orkar. Ni bor i fräscha och rymliga lägenheter De är fullt utrustade för självhushåll men varför inte lyxa till det och gå eller åka in till den närliggande byn El Rompido.

Boendet i lägenheterna håller fräsch 3-stjärnig standard och är väl tilltagna till storleken. Lägenheterna består av 2 sovrum, 2 badrum, ett avskärmat kök och vardagsrum. Flera av våra gäster som reser hit åker gärna ner till fiskebyn El Rompido där det finns många lokala restauranger, eller varför inte gå? Ni når byn på ca 20 minuter och för dem som inte vill tillbringa hela vistelsen på anläggningen så kan detta bli den perfekta "luckan". Byn som är väldigt mysig karaktäriseras genom att i princip alla byggnader är vitmålade och nästan hela området kring byn och i närheten av Resorten är naturskyddat och därför har stora delar fått behålla sin charm. För er som väljer till hyrbil i paketet så är den större staden Huelva inom ett avstånd på cirka 25 minuter, vilket vi rekommenderar om ni är ute efter shopping någon av dagarna. För er som hellre avstår hyrbilen går det bussar från byn i El Rompido för en billig penning.

Något som våra gäster också uppskattar väldigt mycket är att hotellet erbjuder SVT World vilket gör att man, trots den långa vistelsen, kan hålla kontakt med Sverige. Det ingår även gratis trådlöst internet i lägenheterna, vid alla gemensamma utrymmen samt vid receptionen. 

El Rompido Golf Resort är generösa med sina faciliteter och känner ni att ni ej vill spela golf någon av dagarna så finns istället möjligheten till att spela fotboll, tennis, cykling, basket, ridning och för dem som är extra aktiva finns här även ett gym och SPA-avdelning.

Cirka 300 meter från lägenheterna hittar ni första tee på både den Södra och den Norra banan, 2 banor som trots sin unga ålder har blivit väldigt omtyckta. Den Södra banan som är den äldre av banorna öppnades 2003 medan den Norra banan är 3 år yngre och slog upp portarna sommaren 2006. Båda är designade av den spanske arkitekten Alvaro Arana och bjuder på häftiga vyer som går genom skyddade naturområden. Läs i höger spalt för mer info om respektive golfbana. 

Ingår:
• 28, 21 resp. 14 nätters boende i lägenhet med 2 sovrum
• Gratis Wifi på gemensamma utymme
• Städning 1 gång/vecka
• Obegränsad golf**

** Vi förbokar 3 starttider innan ankomst, sedan bokas resterande starttider på plats 2 dagar innan spel för respektive dag.

Ni hyr själva en hyrbil till detta paketet

 

PRIS PER PERSON

       
 
Period 28 nätter 21 nätter 14 nätter
2019
November 16 086 kr 13 780 kr På förfrågan
December 15 162 kr 12 571 kr På förfrågan
2020
Januari 14 562 kr 12 471 kr På förfrågan
Februari 16 086 kr 13 780 kr På förfrågan

Reser du ensam, pris på förfrågan.


Obs! Longstay ej tillgängligt mars - oktober.

FAKTARUTA

Läge: 1 timme från både Faros flygplats och Sevillas flygplats. ca 30 min till den spanska gränsen mellan Portugal och Spanien. 1 Km in till byn El Rompido, 2 mil till Huelva. 

Rum: ca 300 lägenheter, alla generöst inredda med inventarier för självhushåll. 2 separata sovrum, 2 badrum och enskilt kök. Tv med SVT World. Lägenhetsgästerna har tillgång till gemensamt utrymme med tvättmaskin och torktumlare, mot polletter som köps i receptionen.

Faciliteter: 2 utomhuspooler, minimarket, tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, tennis, ridning, cykling, basket, gym, 

Golf: Södra banan: En häftig bana som slingrar sig genom våtmarken och bland apelsinträd. Under rundan kan du se allt från sötvattenskrabbor till exotiska fåglar. Har man en rak dag med drivern så belönas man här, Par 72. 
Norra banan: Till skillnad mot den södra banan så är denna något längre men också något bredare. En varierande bana som går genom El Rompidos saltängsområde. Även denna bana har par 72.

Övrigt: Då man flyger till Faro och har hyrbil i paketet så tillkommer en avgift från ca 74€ vid utförande av bilen till Spanien.