Här nedan kan du läsa om golfbanorna i Vilamouraområdet.

Victoria Course Victoria Course Victoria Course Victoria Course Victoria Course Victoria

Victoria invigdes år 2004 och är med sin mästerskapskaraktär en golfbana som inte lämnar något åt slumpen. Trots sin unga ålder har den stått värd för Portugal Masters från 2007 – 2010 och får många lovord av Europatourspelarna som spelar där.

Pinhal invigdes 1976, är också ritad av Pennink, men ändrades 1985 av amerikanen Robert Trent Jones. Här möts nu två skilda skolor inom golfbanearkitekturen, den engelska och den amerikanska, i en fin kombination.

Laguna är en öppen bana med helt unika egenskaper jämfört med andra banorna i Vilamoura. Dess namn avslöjar vattnets närvaro längs stora delar av banan

Millennium Millennium Millennium Millennium Millennium Millennium

Millennium invigdes år 2000 och är en av de nyare banorna i området. Breda fairways och greener gör att Millennium erbjuder spel för golfare på alla nivåer. En bana som är mycket prisvärd tack vare sin fina layout.

Old Course Old Course Old Course Old Course Old Course Old Course

Old Course är en av Europas bästa banor och har tack vare sin höga kvalitet ett utmärkt internationellt rykte. Frank Pennink ville här i Algarve skapa en bana som påminde om de vackra men svåra engelska inlandsbanorna. Banan löper längs grönskande fairways kantade av Pinjeträd och banan stod värd för Portugal Open år 1979